Últims dies per optar a la beca de la Ledig House

11.01.2019

L’Institut Ramon Llull, amb la col·laboració de la Fundació Han Nefkens, ha obert la convocatòria per a la selecció de dos escriptors de literatura catalana que vulguin participar en el programa Writers Art Omi-Ledig House, que n’acollirà un a la primavera i un altre a la tardor del 2018. El termini d’admissió està obert fins al 31 de gener del 2019.

Gemma Gorga a la Ledig House

El programa està destinat a tots els escriptors en llengua catalana amb almenys una obra literària original publicada d’autoria exclusiva (en els camps de narrativa, poesia, teatre, no-ficció i literatura infantil i juvenil), que vulguin viure l’experiència d’una estada a la residència d’escriptors Art Omi- Ledig House (Nova York, USA). Des de la seva fundació l’any 1992, el programa Writers Art Omi-Ledig House ha acollit més d’un centenar d’autors de 50 països amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi creatiu i cultural dels residents internacionals. Durant l’estada hi coincideixen un màxim de deu autors de diferents països i s’ofereix la possibilitat de participar en activitats individuals i de grup, servint així de punt de trobada entre professionals del món literari d’arreu del món.

El termini d’admissió està obert fins al 31 de gener del 2019. Trobareu tota la informació, requisits i la documentació necessària en el següent enllaç.