Antigua i Barbuda tanca avui el Sismògraf amb The Dancer Music Box

26.04.2015

L’última jornada de la sisena edició del Festival Sismògraf se celebra avui amb propostes al carrer com Itinerari de dansa al parc i The Dancer Music Box com a colofó, aquesta tarda a les 18h a la Plaça del Teatre Firal i Firalet. Així mateix, Trànsit es presentarà al Teatre Principal d’Olot.

El Sismògraf, a Olot

El Sismògraf, a Olot | Foto Martí Albesa

Un dels espectacles més coneguts és l’Itinerari de dansa al parc i és el que atreu un gran nombre de públic. L’espectacle d’aquesta edició compta amb els ballarins Fabritia d’Intino, Joan Català i Roser Tutusaus, i les companyies Lasala i Physical Momentum Project, que conduiran aquesta activitat amb els seus espectacles.

Així mateix, el Teatre Principal d’Olot acull aquest diumenge l’obra Trànsit. Protagonitzada per Ona Fusté, es tracta d’un espectacle de dansa contemporània per a tots els públics en què la ballarina actuarà acompanyada d’una paret de caixes, projeccions i música. L’acompanyarà amb la música Santi Vilanova, que ha compost especialment per aquesta ocasió.

Finalment, la companyia Antigua i Barbuda tornarà a presentar en aquesta edició del festival una proposta. Es tracta de l’espectacle The Dancer Music Box, una actuació que tindrà lloc al Teatre d’Olot i amb la qual és clourà l’edició d’enguany del Sismògraf.