Últim dia per veure en acció el Bornet i la Borneta

8.03.2015

Avui és l’últim dia per veure el segon espectacle del Bornet i la Borneta al Born CC (12h). Si per Nadal vam veure Els pastorets, aquest nou espectacle està dedicat a l’experiència carnavalesca. El tercer es representarà a la tardor i tindrà la figura de la castanyera com a protagonista.

Toni Rumbau amb el Bornet al Born CC

Toni Rumbau amb el Bornet i el Duc a la Sala Moragues, després de la funció al Born CC

Les Aventures d’en Bornet i la Borneta segueixen la ruta del calendari i s’aturen ara en aquestes dates tan assenyalades on regna la disbauxa. L’acció té lloc als jardins de la casa del senyor Serra, i les disfresses creen situacions ben estranyes i a vegades perilloses… Els equívocs estan servits, i els més murris saben com aprofitar-se’n… L’espectacle combina projeccions, ombres i una bona peripècia titellaire, amb contubernis i justícia final. El guió alterna una bona història per a nens amb picades d’ullet per als més grans. Els titellaires Toni Rumbau i Marga Carbonell van delectar la canalla, durant i després de l’obra. Un cop acabada la funció, com sempre, van convidar els més petits a acostar-se a l’escenari i a tocar el Bornet i la Borneta. També, la marquesa, la gata i en Duc, un gos que no té un pèl de ruc.

Toni Rumbau, fundador de la companyia La Fanfara i la revista digital Putxinel·li, ens explicava ahir que està preparant de cara a la tardor una gran exposició dedicada al món dels titelles. L’exposició es podrà veure a l’Arts Santa Mònica a partir de l’octubre. Rumbau està a punt de viatjar a Macau, a la Xina, on l’han convidat a representar l’espectacle ‘Mans plenes’, un aobra d’ombres i titelles.