Últim dia d’inscripció al Màster en Lied Victoria de los Ángeles

21.11.2014

L’Esmuc (Escola Superior de Música de Catalunya) ofereix aquest curs el Màster en Lied “Victoria de los Ángeles”, per a cantants i pianistes, l’únic d’aquesta especialitat que s’imparteix a tot l’estat espanyolLes inscripcions finalitzen el avui 21 de novembre.

esmuc

Escola Superior de Música de Catalunya (esmuc).

Aquest màster es fa amb la col·laboració de la Fundació Victoria de los Ángeles i té l’objectiu de formar professionals (cantants, pianistes, musicòlegs, crítics musicals, directors d’orquestra) en la interpretació i comprensió del lied, la cançó espanyola i la cançó catalana. El programa permet als estudiants especialitzar-se en aquest gènere mentre aprofundeixen en el repertori específic, per desenvolupar-se de manera autònoma en el món professional.

El professorat que imparteix el màster pertany al Departament de Música Clàssica i Contemporània: Alan BranchAssumpta Mateu,Francisco PoyatoOfèlia SalaJosep SurinyacMireia PintóPatrick BorneEnric CasassesDr. Luca Chiantore i Viviana Salisi. El programa també compta amb docents externs de reconeguda trajectòria artística i professional.

Els estudiants d’aquest màster tindran accés a les Beques de la Fundació Victoria de los Ángeles.

La preinscripció al Màster en Lied es realitza a través del següent formulari.