Tret de sortida al BCNmp7

8.03.2013

El BCNmp7, cicle de programació musical estable del CCCB, comença avui (21h) amb una taula rodona sobre la figura del prescriptor dins l’era de l’internet social. Al col·loqui, hi participaran Isaac Marcet, Andy Votel i en Brian Shimkovitz d’Awesome Tapes From Africa’. L’acte estarà moderat per Carles Novellas.

A través de set sessions, el BCNmp7 pretén obrir un debat reflexiu sobre els vincles que la música té amb la societat, les tendències i els nous agents que cal tenir en compte. En aquesta primera sessió d’avui, a les nou del vespre al teatre del CCCB, es parlarà de la figura del prescriptor musical. I en les sis sessions següents, s’abordaran temàtiques diverses com la música analògica, el rock progressiu dels 70 a la península ibèrica i la cultura de clubs, entre d’altres.

A Viva Veu ha organitzat aquesta primera sessió que es planteja com ha canviat la figura del prescriptor en un moment de sobreproducció musical, democratització de la xarxa i major visibilitat de grups emergents. El periodista de Scanner FM i col·laborador de la Red Bull Music Academy, Carles Novellas, participarà en el col·loqui, en companyia d’Isaac Marcet (fundador de Playground), Brian Shimkovitz (Awesome Tapes from Africa, especialista en la música tradicional del món no-europeu) i Andy Votel (que, a més de ser DJ i productor musical, és un guia de referència internacional i va ser un dels descobridors de Voice of the Seven Woods, grup que va tocar en una sessió del BCNmp7). Al final del col·loqui Awesome Tapes from Africa i Andy Votel oferiran actuacions musicals.

Podeu trobar informació de la resta de sessions, aquí.