Tot a punt per a la tercera sessió de Fàbrica de Futur Barcelona

2.07.2014

Després de l’èxit de les sessions anteriors, l’equip de la Fàbrica de Futur Barcelona presenta aquest dijous al convent de Sant Agustí els seus treballs en arts, relacions personals, comunicació i cinema. Serà la tercera conferència del #ffbcn, projecte comissariat per Bibiana Ballbè i que intenta dibuixar el futur urbà a partir de la col·laboració entre experts professionals i joves talents. Entreu a la seva pàgina web per a més informació.

Bibiana Ballbè durant la segona sessió de #ffbcn al Convent de Sant Agustí

Dins el marc del Tricentenari, els promotors de Fàbrica de Futur Barcelona entenen que per arribar als objectius que ens planteja el futur primer s’han de tenir clars quins són aquests objectius. Cada jove talent escollit dins el projecte prepara un treball concret dins un tema determinat, i compta amb l’ajuda d’un professional del sector. D’aquestes col·laboracions neixen els projectes de #ffbcn, que es presenten al gran públic en les conferències al convent de Sant Agustí.

Aquest proper dijous dia 3 a les 19h, es presenten els treballs sobre art, relacions personals, comunicació i cinema que duen a terme la Mar de Prada, el Jordi Valls, la Laura Dubreuil i el Bernat Saumell. En el camp d’experts col·laboradors, la conferència comptarà amb les xerrades d’Alberto Tognazzi, un dels fundadors d’Screen.ly i director de l’escola Visual Communication de l’IED Barcelona; de la fundadora de la consultoria de comunicació Icómpani Teresa Baró; de Frederic Llordachs, el soci i cofundador de la plataforma de serveis mèdics Doctoralia; i de Jaume Ripoll, el director i cofundador de Filmin.