Tornen les nits d’estiu a Montjuïc

31.05.2018

A partir de demà, 1 de juny, torna el cicle Nits al Castell, que tindrà lloc cada divendres al vespre al pati d’Armes del castell de Montjuïc. Durant quatre nits de juny el Castell es transformarà en un espai on anar a gaudir de circ, teatre, dansa i poesia, tastar les delícies culinàries de les caravanes ambulants de menjar i gaudir de les vistes nocturnes de la ciutat des de la terrassa del Castell.

A les Nits del Castell es podrà veure ‘Garbuix’, l’espectacle de circ de l’Ateneu Popular de 9 Barris

 

Divendres 1: Garbuix, 23:00. Entrada gratuïta

El primer espectacle del cicle és Garbuix, un espectacle de circ per a tots els públics de l’Ateneu Popular de 9 Barris. Circ contemporani, fet a Barcelona i en clau femenina. La proposta està dirigida pel clown Guillem Albà i Alberto Feliciate i es va estrenar al Circ d’Hivern del 2015 i també es es va poder veure al Teatre Condal, a FiraTàrrega 2016, a Girona i a Anglaterra. La poesia i la comèdia es donen la mà amb aquest espectacle amb trapezi, pallasses, una bicicleta, una artista que sap parlar al revés… i un ós polar. La companyia ha reprès l’espectacle després que dues de les actrius hagin sigut mares, i a l’estiu farà una gira pel Regne Unit.

 

Divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10: Festival Píndoles

Píndoles proposa una experiència teatral única i innovadora composada per un conjunt de peces de teatre de 15 minuts que es representen en diferents espais del Castell, exteriors o interiors, en despatxos o jardins, dalt de la torre o sota la volta del cos de guàrdia. En definitiva, en qualsevol espai no convencional teatralment parlant. Podeu consultar el programa complet al web del Festival Píndoles. Les entrades per veure cada peça van dels 3,5 als 5 euros.

‘Duel’, de Juanjo Marín, serà una de les peces del Festival Píndoles. Fotografia de Jaunjo Marín.

 

Divendres 15: Sinestesia, 21:00. Entrada gratuïta

El hip-hop de la companyia Iron Skulls uneix la dansa amb l’acrobàcia en aquest espectacle que mostra un món post-apocalíptic, on un grup de supervivents inicia un viatge cap a una zona segura. L’element humà s’uneix a l’element animal, en un joc molt energètic i sensorial, on l’espectador es veu immers.

 

Divendres 22: Poetry Slam, 21:00. Entrada gratuïta

Poesia i interpretació, paraula i escena, en dues paraules: Poetry Slam, una competició poètica àgil i dinàmica que dóna el protagonisme tant als poetes com al públic. Spoken word, prosa poètica, poesia humorística… Totes les facetes de la paraula en una nit plena de mots, sota la lluna al pati d’armes del Castell.

 

 

Els dies 1, 15 i 22 de juny a partir de les 22:00 el Castell comptarà amb servei gratuït de bus llançadora fins a Plaça d’Espanya. Els dies 8 i 9 de juny el servei gratuït de bus llançadora sortirà de la plaça d’Espanya cap al Castell de 21:30 a 22:30h, i baixarà del Castell a la plaça d’Espanya de 22 a 01h. El dia 10 de juny el servei de llançadora estarà disponible des del Castell de 22 fins a mitjanit.