Bases del premi Núvol de contes 2013

10.07.2013

Enguany Núvol torna a convocar el premi de contes d’estiu. Tal com vam fer a la primera edició, els contes es publicaran al llarg del mes d’agost i tothom podrà llegir les obres participants abans que el jurat entri en deliberacions. El jurat està format per Màrius Serra, Matthew Tree, Jordi Puntí, Mariona Sanfeliu, Griselda Oliver, Enric Gomà, Neus Nogué i Bernat Puigtobella. 

Eduard Ribera, guanyador del premi Núvol de contes 2012

Les bases d’enguany presenten alguns canvis. Si l’any passat es van publicar tots els contes rebuts a la redacció de Núvol, més d’un centenar, a un ritme de tres contes diaris, aquest any publicarem únicament un conte cada dia, fins a un màxim de 33 contes. D’aquesta manera, els contes passaran un filtre previ de qualitat abans de ser publicats i estaran exposats més dies a portada de Núvol.

 Bases del premi Núvol de contes 2013:

1. El premi és obert a tothom. Els autors hi poden participar amb un únic conte. No cal que sigui un conte inèdit. Pot haver estat publicat en un blog o en una revista o llibre.

2. Els contes han de tenir una extensió màxima de 3.600 caràcters amb espais i s’han d’enviar en un document adjunt a l’adreça contes.nuvol@gmail.com amb una foto i un telèfon de contacte de l’autor. També cal fer constar, si és el cas, el compte de twitter i el blog de l’autor.

3. Els autors que ja van guanyar algun premi en l’edició anterior queden exclosos d’aquesta convocatòria.

4. El jurat estarà format per Màrius Serra, Matthew Tree, Jordi Puntí, Mariona Sanfeliu, Enric Gomà, Neus Nogué, Griselda Oliver i Bernat Puigtobella, i concedirà tres premis. El primer premi consistirà en una estada d’un cap de setmana de Priorat Versió Original a la tardor. El segon premi serà una subscripció a la revista L’Avenç. I el tercer un lot de llibres.

5. El termini de presentació és el 31 de juliol de 2013. Els contes seran llegits i valorats per ordre d’arribada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

12 Comentaris
 1. Retroenllaç: Torna el premi Núvol de contes | N&uacut...

 2. Retroenllaç: REPETIM: EL PRIMER PREMI DE CONTES DE NÚVOL: UN CAP DE SETMANA A #PVO | Priorat Versió Original

 3. Molt bona web, molt bona iniciativa, però un jurat molt poc equilibrat, cinc homes. Caldria que fos a parts iguals d’homes i dones. Que en el món de la cultura encara passin aquests desequilibris és molt decepcionant. La riquesa està en la diversitat.

 4. Hola,
  Perdò si la meva pregunta es molt obvià pero no la he sapigut trobar en les bases del concurs.
  Per poder participar els contes han d’estar escrits en català ? o s’acceptan altres llengues com castellà?
  Gracies
  Salutacions,

 5. Retroenllaç: Contenta de formar-ne part | Inventariant

 6. Retroenllaç: Premi Núvol de contes - Litteratura