Torna el cicle DeProp a La Pedrera

4.03.2015

La Fundació La Pedrera posa en escena aquest mes de març la 20a edició del DeProp, un cicle que aposta per la recerca creativa entre la música i l’audiovisual. Un ambiciós projecte plenament consolidat en el panorama de la música en sintonia amb les arts visuals. Enguany presenta una programació amb una àmplia diversitat de propostes musicals i de diversos estils de l’escena actual, que interactuen amb col·lectius i artistes visuals en plena efervescència, per donar lloc a un espectacle musical i audiovisual en viu, creat explícitament i en exclusiva per al cicle DeProp. Amb noms com Roger Guàrdia, Coriolà, Miquel Serra o Lluís Huedo, entre d’altres. El primer concert és divendres 6 de març a les 20h amb el grup Beach Beach.

Beach Beach i Roger Guàrdia

Beach Beach i Roger Guàrdia

DeProp començarà el proper 6 de març amb una de les sorpreses discogràfiques del 2014, els Beach Beach, que actuaran acompanyats de les imatges d’un dels joves realitzadors més interessants del panorama audiovisual, Roger Guàrdia. Estètica i melodia es conjugaran per oferir un dels còctels més refrescants del moment. A continuació, els paisatges sonors hipnòtics i plens de matisos de I Am Dive es trobaran amb un dels estudis audiovisuals més inquiets de Barcelona, Desilence, per oferir un concert d’imatge i so especial. 

La tercera proposta del cicle s’escapa també de tota etiqueta amb la unió de dues rara avis que es troben per oferir una combinació musico-visual plena de textures, de capes de colors i de sensacions com són la música de Miquel Serra i la proposta visual d’en Lluís Huedo. També es podrà gaudir de Desert, una de les propostes més interessants i reveladores del panorama musical de casa nostra que s’uneix amb un dels creadors visuals més inquiets i sorprenents, SlurpTV, per oferir una sessió plena d’emocions, sintetitzadors i melodies pop. A més, es podrà veure també un dels grups revelació de l’any passat, Andrés Pino que sonarà acompanyat de les imatges col·lectives del projecte pedagògic Cinema en Curs, i, en una segona part, amb imatges de dos realitzadors que ens portaran pel món emocional i estètic de Coriolà.

En aquesta edició el DeProp també ha inclòs una proposta per als més petits de casa, amb un concert familiar que combinarà la il·lustració en directe amb la narració i la música. Tot un ventall de noves propostes que fan del cicle de La Pedrera un laboratori de noves experiències artístiques que aposta per la relació interdisciplinària com a motor de la creativitat.

Més informació sobre el cicle aquí. 
Per comprar entrades, feu clic aquí.