Torna el cicle de Músiques al Born amb Bruc de Cambra.

28.11.2014

Aquest divendres 28 de Novembre a les 20h, dins el cicle “Músiques al Born Centre Cultural”, podrem gaudir del concert de Bruc de Cambra. Cada divendres de tardor, d’octubre a desembre s’estan duent a terme el cicle de concerts gratuïts obert a la ciutat “Músiques del Born CC”, impulsat conjuntament pel Born Centre Cultural i el Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Imatge promocional del cicle "Músiques al Born".

Imatge promocional del cicle “Músiques al Born”.

Des de fa 10 anys, el Conservatori Municipal de Música de Barcelona organitza durant el curs un cicle de concerts gratuïts (Dijous Concert) a l’Auditori Eduard Toldrà d’aquest equipament municipal que durant els propers mesos tres mesos es tancarà per fer-hi obres de millora. Per aquest motiu, mentre es desenvolupen aquestes obres, i per seguir oferint aquest tipus de concerts gratuïts oberts a la ciutat, s’ha organitzat conjuntament amb el Born CC el cicle de concerts “Músiques al Born CC”.

Els concerts d’aquest cicle, tenen lloc sempre a les 20.00 hores, i permeten gaudir als assistents de peces clàssiques de diferents autors, interpretades en directe per professorat del Conservatori, altres músics convidats o alumnat d’excel·lència.

Aquest proper divendresés el torn de Bruc de Cambra. Bruc de Cambra és un grup format per professors del Conservatori Municipal de Barcelona, i que eventualment compta amb la participació d’aquells ex alumnes amb una trajectòria més brillant així com solistes de reconegut prestigi. Entre la llarga llista de concerts realitzats destaquen els monogràfics dedicats a Villalobos, Montsalvatge i Toldrà, i la interpretació d’obres de cambra de gran format com “La Creació del Món” de Milhaud, “La Suite de l’Òpera dels Tres Rals” de Kurt Weill, la “Kammermusic núm. 1” de Hindemmith, o “La Història d’un Soldat” d’Stravinski, entre d’altres.

En el concert d’aquest divendres, Bruc de Cambra es presentarà amb la formació per a instruments de vent i interpretarà obres cabdals del repertori romàntic per a aquesta formació.