Torijano i Nakany Kanté sonen al Born CC

21.08.2014

Tal com publicava Núvol el mes passat, la Fundació Mas i Mas i El Born Centre Cultural coprodueixen cada divendres i dissabte d’agost el cicle “Sona el món i torna al Born”, que pretén apropar la millor música feta al país amb sabors, colors i textures de tot el món.

Nakany Kanté

Es tracta de músics que, a l’antic mercat del Born, recuperaran l’essència d’un espai que, per la seva naturalesa mateixa, ja era un lloc de barreja d’aromes, gustos i productes d’orígens ben diversos. Un punt de trobada que és el reflex d’una ciutat oberta i cosmopolita i d’un país amb una cultura rica i diversa. Aquest cap de setmana, els espectadors podran assistir als concerts de Torijano i Nakany Kanté.

Entre les noves incorporacions al circuit musical del país, Carlos Torijano ha estat una de les revelacions més estimulants en el terreny que estableix la cruïlla a tres bandes entre el flamenc, el latin i el jazz. Format a l’entorn del Taller de Músics de Barcelona, Torijano s’ha presentat en societat amb les credencials del seu disc “Aprendí a caminar”. I una vegada la seva història ja camina lleugera, ara ha arrencat el vol amb les ales que li proporciona l’extraordinària formació de cordes AupaQuartet i la veu versàtil i màgica de Paula Domínguez. Aquest divendres 22 d’agost a les 19.30h el podeu escoltar a El Born CC.

Nascuda a Guinea Conakry i tocada per la cultura musical mandinga de la fronterera Mali, la cantant Nakany Kanté ofereix en aquest cicle un concert únic per a presentar els temes del seu primer disc, “Saramaya” (Slow Walk Music). Un treball ambiciós on aquesta artista inquieta combina les seves arrels sonores amb el pop mandinga, el soukous, l’mbalax o l’afro-reggae. Amb tan sols 22 anys és un dels joves valors més rellevants de l’escena africana instal·lada a Barcelona. Aquest dissabte 23 d’agost a les 19.30h la podeu escoltar a El Born CC.

Les dues actuacions tindran lloc a la Sala Moragues del Born CC. Les entrades es poden comprar a taquilla a un preu de 15€ o anticipades per 12€, a través de la pàgina web del Festival Mas i Mas.