‘Tinc un paper’, el llibre que ensenya els menuts a cooperar

14.09.2018

Tinc un paper és el nou llibre-cd de Marc Parrot i Eva Armisén, un petit homenatge al treball en equip i a totes aquelles feines que no es veuen però que són vitals perquè tot funcioni. Per concretar-ho, els autors agafen com a punt de partida la producció d’una obra de teatre i els rols que es necessiten per dur-la a terme.

“Tinc un paper”, il·lustració d’Eva Armisén

El llibre-cd de cançons il·lustrades ja està a les llibreries i avui es presentarà oficialment amb un conta-contes amb il·lustració a càrrec dels autors del llibre. Serà a les 13h a la plaça de la Catedral de Barcelona, en el marc de la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català.

Una obra de teatre serveix d’excusa a Parrot i Armisén per crear cançons i parlar de la figura de la directora, de l’actor, del dissenyador de vestuari, de la tècnica de llums, del productor i de l’escriptora. Tots aquests personatges expliquen en primera persona quin és el seu paper des de l’entusiasme de la vocació.

Tinc un paper, publicat per l’Editorial Flamboyant, busca fomentar el treball en equip entre nens i nenes. Per això aquest àlbum il·lustrat és una bona proposta per a escoles i centres educatius que vulguin fomentar la cooperació dels més petits i fer activitats relacionades, com ara preparar una obra de teatre, cantar les cançons que apareixen al llibre o crear nous personatges que també podrien sortir-hi. El llibre està adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys i té un preu de 18,95€.

Marc Parrot és un músic i cantautor barceloní amb una dilatada carrera artística dins del sector musical, però també en l’àmbit publicitari i televisiu, on destaca la col·laboració amb el Club Súper 3 des de fa més de 10 anys. Per la seva banda, Eva Armisén és llicenciada en Belles Arts i amb tota la seva obra intenta capturar allò extraordinari que s’amaga en la quotidianitat mitjançant una mirada optimista i vital.

L’Editorial Flamboyant està especialitzada en àlbums il·lustrats infantils. Va néixer l’any 2009 de la mà de la Patricia Martin i l’Eva Jiménez amb l’objectiu de fomentar la lectura i contribuir al desenvolupament intel·lectual dels nens i nenes. Entre els seus títols més destacats hi ha El Monstre de Colors d’Anna Llenas, traduït a 20 idiomes i amb més de 300.000 còpies venudes en només 5 anys.