Thermal obre el nou any al Sampler Sèries

9.01.2017

L’entrada del nou any suposa el tancament de certes portes i la possibilitat d’obrir-ne de noves. Però també hi ha aspectes que poden seguir presents en les nostres vides, i així ho ha volgut recalcar L’Auditori amb la tercera edició de Sampler Sèries, una aposta per la nova creació sonora que no s’atura i que retorna, aquest dijous 12 de gener, al CCCB de la mà de Thermal, un grup format per tres forces de la música improvisada europea que oferiran una sessió única per a saxos amplificats, guitarra elèctrica i sintetitzador analògic. Núvol sorteja cinc entrades dobles per a aquest concert. Podeu participar en el sorteig enviant un correu a info@nuvol.com.

Thermal, el trio format per Butcher, Moor i Lehn

L’escocès Andy Moor, guitarrista del grup de punk heterodox holandès The Ex, l’alemany Thomas Lehn, pianista clàssic i contemporani que aporta un instrument capaç d’extreure qualsevol so imaginable, i l’anglès John Butcher, saxofonista, compositor i doctor en física teòrica capaç de produir sons poc habituals del saxo, formen un trio que s’allunya del convencional.

Com diu Borja Duñó al blog de Sampler Series, “la música de Thermal, improvisada, és música de risc, extrema, una música en directe creada i viscuda en el moment. En mil·lèsimes de segon, Moor, Lehn i Butcher prenen decisions vitals que, basades en la intuïció i el bagatge tècnic, donen lloc a melodies lliures i transporten a l’oient cap a un nou indret sonor allunyat de tot apriorisme, cap a una nova dimensió tan subtil i sofisticada com intensa i radical”.

Podeu trobar tota la informació sobre l’actuació de Thermal al CCCB (12 de gener del 2017, 20.30 h) fent clic al següent enllaç.