Teatre per combatre la calor

16.08.2015

Ja ho diuen: el mes d’agost és un desert teatral. O potser no? Si us agrada el teatre, i no sabeu viure sense la dosi setmanal o mensual, aquí teniu algunes propostes teatrals pels que passeu les vacances d’estiu a Barcelona.

L'editto bulgaro de La Calòrica

L’Editto Bulgaro de La Calòrica

L’Editto Bulgaro al Maldà:

El proper 18 d’agost torna, aquest cop al Maldà Teatre i capitanejat pels Pirates, un dels millors muntatges de la jove companyia La Calòrica. Un espectacle que s’inspira en el teatre document i els late shows nord-americans per portar a escena un dels pitjors escàndols periodístics de la Itàlia berlusconiana. Sàtira política, llibertat de premsa i cançó romàntica s’uneixen en aquest espectacle que, entre rialla i rialla, condueix a la indignació. Si no l’heu vist, feu un cop d’ull a la crítica de Gerard E. Mur i correu ràpid al Maldà, que això serà un èxit!

Cicle Companyies en Xarxa:

Per sisè any consecutiu, l’encarregat d’obrir la temporada del Tantarantana el proper 18 d’agost, serà el cicle Companyies en Xarxa, que pretén contribuir a la consolidació de companyies de teatre que busquen la renovació dels llenguatges escènics des del rigor i el compromís. Set espectacles de set de les companyies més intereressants del panorama teatral de l’estat espanyol (el País Valencià, Andalusia, Madrid i les Illes).

Riures i més riures al Versus i Teatre Gaudí Barcelona:

Si teniu ganes de riure i passar una bona estona, no ho dubteu: aneu al Versus i al Teatre Gaudí. Les dues sales d’Ever Blanchet ens proposen un munt de comèdies: T’estimo però no tant, que tracta sobre les relacions entre dos amics que entren en conflicte per culpa d’una veïna; Monólogos de la vagina i L’home amb qui somien les dones quan somien amb homes. A més, torna Cloaca, un dels èxits de la temporada passada al Versus Teatre. I com a extra, un musical: Dies normals.

Etiquetes: