Excursió-concert de Tasto Solo al Niu de l’Àliga

13.08.2015

El festival FeMAP torna a encarar una etapa d’alta muntanya aquest dissabte 15 d’agost. Si fa uns dies us explicàvem l’excursió-concert a l’estany Gento, on vam poder escoltar música del trecento a més de dos mil metres d’altura, aquesta vegada el festival s’enfila al Niu de l’Àguila, per damunt de la Molina.

Tasto solo

Tasto Solo

El programa d’aquest concert ofereix música anglesa dels segles XV i XVI. Els integrants del duo Tasto Solo, Guillermo Pérez (organetto) i David Catalunya (clavicèmbal de martells) interpretaran obres de R. Cooper, T. Preston, J. Bedyngham i anònims dels segles XV i XVI.

Guanyadors de premis internacionals i reconeguts especialistes del repertori medieval, Tasto Solo dibuixaran el paisatge musical de l’Anglaterra de la dinastia dels Tudor. Un repertori fascinant i carregat de virtuosisme que se centra en els instruments de teclat gòtics. Melodies suggerents de caràcter popular es barregen amb contrapunts rics i refinats generant un estil únic, l’anomenat “estil anglès”.

El concert se celebrarà a l’aire lliure a partir de les 19 h. És per això que els organitzadors del Festival recomanen que els assistents portin roba d’abric. S’hi pot pujar amb telecabina de 10 h a les 18.30 h des de la Molina. L’entrada del concert inclou també el berenar i el forfet del telecabina.

En cas que el concert es vegi afectat per la climatologia, es realitzarà a l’autoservei  i es retornaran 5 € als usuaris per no haver fet ús del telecabina. Es recomana venir amb temps per evitar cues. L’accés al telecabina és per l’aparcament P-1.

Podeu comprar les entrades aquí.