[SORTEIG] Participa a la festa a Barcelona del Mercat de Música Viva de Vic

28.08.2018

És obvi que el Mercat de Música Viva de Vic no es pot fer enlloc més que a la capital d’Osona, però també pot començar a celebrar-se a Barcelona. Dimarts 4 de setembre a les 20h, el Mercat de Música Viva de Vic porta a la capital els artistes de la seva 30a edició. Núvol sorteja 10 entrades dobles per assistir a la festa. 

El MMVV se celebra també a l’Estrella Damm | Foto: MMVV

Dimarts, 4 de setembre, el Mercat de Música VIva de Vic es traslladarà momentàniament a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona perquè sigui possible escoltar de prop i en acústic la música que sonarà als escenaris de Vic. Des de la Plaça Major, la Jazz Cava o els escenaris de l’Atlàntida, els cantants es mouran a dos pams dels assistents perquè facin un tast en exclusiva de la seva programació.

Us convidem a brindar amb ells els 30 anys d’existència del festival. Si voleu entrar al sorteig de 10 entrades dobles, només heu d’enviar un correu a info@nuvol.com amb el vostre nom, cognoms i DNI.

Enguany, el Mercat de Música Viva tindrà lloc entre el 12 i el 16 de stembre a la capital d’Osona i comptarà amb més de 80 artistes. La 30a edició s’obrirà dimecres 12 al Teatre Atlàntida amb un concert especial per on passaran músics que hi han actuat en algun moment de la seva història o que hi tenen alguna vinculació especial. Miquel Gil, Núria Graham, David Carabén, Kiki Morente, Chicuelo, Andrea Motis, Marinah, Lluís Gavaldà, Alba Carmona i Mercedes Peón, acompanyats per Jaume Manresa al piano, se sumaran a aquest concert presentat per Natza Farré amb què el Mercat vol reivindicar el seu paper com a un dels impulsors de la indústria musical a Catalunya.

Del 12 al 16 de setembre, passarà per Vic més d’una setantena d’artistes programats amb un criteri volgudament divers, obert de mires, pensat tant per al programador públic com per al privat i, per damunt de tot, independent i desacomplexat. És també una programació on hi conviuen les dues ànimes del MMVV, la de mercat i la de festival: amb estrenes, preestrenes, concerts que conviden a la descoberta i d’altres amb vocació popular, com els de Plaça Major i Sucre.

Estrenaran i preestrenaran material al MMVV Joan Miquel Oliver, Clara Peya, Ivette Nadal, Chicuelo, Alba Carmona, Xavi Lloses, Joan Colomo, Guillamino, Joana Gomila, Nyandú, Toti Soler i Gemma Humet, Eva Fernández, Alma Afrobeat, Falciots Ninja, Barbott, Marcel Lázara & Júlia Arrey,  The Penguins Reggae per xics, Marc Parrot, Mercedes Peón, Miquel Vilella, Orpheus XXI, Mavica, Salfvman, Sr. Canario, el projecte de Calidos featuring Nølah, Panellet, The Pinker Tones & Quartet Brossa i Xebi SF.

Clara Peya durà a Vic “Estómac”el seu vuitè treball on, a cavall del jazz, del pop i l’electrònica, busca desconstruir la idea de l’amor romàntic tal i com l’entenem. Alba Carmona, ex-vocalista de Las Migas, farà el seu debut en solitari a Vic i torna Eva Fernández amb “Yo pregunto”, una selecció de poemes de Pizarnik, Storni, Costafreda i Cortázar musicats i composats per la cantant. La poesia també està present al primer disc conjunt de Toti Soler i Gemma Humet “Fins la fi del temps”, on posen veu a Papasseit, Ovidi Montllor, Maria Mercè Marçal, Vinyoli, Vian & Vence, Brel, Léo Ferré i Brassens, entre d’altres.

El guitarrista Chicuelo farà al MMVV la preestrena d’”Uña y carne”, que veurà la llum el mes de novembre. També s’escoltaran al MMVV en primícia les noves cançons de Joan Colomo amb banda i el nou disc de Joan Miquel Oliver després d’”Atlantis”Xebi SF i la seva banda estrenaran a la Jazz Cava “De los delfines sólo nos cuentan maravillas”.

Després de la seva etapa a Txarango, Marcel Lázara torna amb Marcel Lázara & Júlia Arrey amb un quadern de viatge format per conjunt de cançons senzilles. També fruit d’un viatge neix Perotá Chingó, el duet argentí que torna a Europa per tocar al MMVV el seu nou disc, una travessia musical denominada “Aguas”