S’obren les inscripcions de projectes artístics per a la Fira Litterarum

16.11.2014

Litterarum, la fira d’espectacles literaris, obre —fins al 31 de desembre— el termini d’inscripcions de projectes artístics per a la programació de la seva vuitena edició. Com cada any, l’edició se celebrarà a Móra d’Ebre els dies 5, 6 i 7 de juny de l’any que ve.

Albert Pujol, director de la Fira Litterarum conversa amb Albert Sánchez-Piñol

Albert Pujol, director de la Fira Litterarum conversa amb Albert Sánchez-Piñol

Litterarum, tal com es desprèn del seu nom, és una fira d’espectacles literaris, nascuda arran de la Fira del Llibre Ebrenc, que té com a objectiu principal permetre que els professionals del món de les lletres tinguin un espai per poder establir enllaços i conèixer-se. Organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i l’Institut Català de les Empreses Culturals, la seva missió principal és, doncs, donar a conèixer i promocionar espectacles literaris professionals basats en la literatura en llengua catalana. Tal com la mateixa organització assenyala, “Litterarum entén i promou l’espectacle literari com la posada en escena de textos literaris escrits en llengua catalana que no han estat concebuts originalment per a l’escena, en qualsevol disciplina de les arts de l’espectacle i amb un plantejament professional”.

Així, doncs, Litterarum vol actuar com a plataforma per apropar tot tipus d’espectacles artístics a programadors del món de la gestió cultural, administracions públiques i biblioteques, empreses i agents privats del sector cultural, etc. Hi poden participar companyies, grups i intèrprets professionals que vulguin presentar les seves propostes a un públic general i estrènyer enllaços amb gent del sector de la cultura. Només cal que doneu un cop d’ull a les bases, que les trobareu a la seva pàgina web de Litterarum.

Etiquetes: