Share Festival: la música també pot ser solidària

23.05.2019

“El millor camí cap a la felicitat és compartir”. Aquest és el missatge de la segona edició del SHARE FESTIVAL, un festival solidari que, un any més, es proposa fomentar accions a través de la música urbana, pop-rock i mainstream. El festival compta amb la presència de  Rayden, Carlos Sadness, Alfred García, Nil Moliner, Lola Índigo, Becky G, i C Tangana i tindrà lloc el proper 28 i 29 de juny al Poble Espanyol de Barcelona.

Nil Moliner, Alfred García, Rayden i Don Patricio són alguns dels artistes que partciparan al Share Festival

Enguany, el festival ha optat per seguir el model de la primera edició on, a través de l’aplicació o el portal web del festival, l’espectador podrà aconseguir entrades gratuïtes que  s’assignarà a través d’un sorteig on es pot accedir fent accions solidàries relacionades amb el canvi climàtic, la fi de la pobresa extrema, els drets humans i la igualtat de gènere. L’espectador podrà aconseguir les entrades fent difusió per les xarxes socials, escanejant codis QR. Accions que fan que l’espectador acumuli punts per tal d’aconseguir les entrades gratuïtes del festival i altres esdeveniments musicals.

Aquestes accions estan conjuntament organitzades amb Acción contra el Hambre, ACNUR, Amnistía International, Auara, Change.org, Common Goal, CiviClub, Cruz Roja, Greenpeace, Imagine All the People, Jane Goodall Institute, Médicos sin Fornteras, Proactiva Open Arms i Teaming, col·laboradors un any més del festival.

El divendres 28 de juny estarà dedicat a la música urbana amb Becky G com a cap de cartell. Becky G és actualment una de les artistes de reggaeton més populars del món i, a més, obrirà la seva gira europea al festival. Un dels darrers èxits de l’artista ha sigut ‘Booty’, una cançó que precisament ha fet conjuntament amb C. Tangana, amb qui compartirà escenari el mateix dia. Per la seva banda, Lola Índigo, artista que es va donar a conèixer gràcies al seu primer èxit ‘Ya no quiero na’, presentarà Akelarre, el seu primer àlbum que es donarà a conèixer aquesta primavera. Finalment, dins d’aquesta joranada de música urbana, el públic també comptarà amb la música de Don Patricio i el seu nou èxit “Contando Lunares”. Un èxit inesperat pel mateix artista.

El dissabte 29 de juny serà el torn del pop-rock d’Alfred García, la música festiva i mestissa de Nil Moliner, i el pop de Carlos Sadness Rayden. Alfred García presentarà el seu primer àlbum ‘1016’, que s’ha convertit en l’àlbum espanyol amb més cançons en el top 100 d’Spotify Espanya de tota la història. I ho farà envoltat d’amics, com Nil Moliner i la seva música vital i optimista. Moliner acaba de llançar dos nous singles ‘El despertar’ i ‘Soldadito de hierro’, que formaran part del seu segon disc i que sortirà a la llum a principis de 2020, i és autor de la cançó ‘Que nos sigan las luces’ que, sota la interpretació d’Alfred García, ha arribat a ser disc d’or a Espanya. Carlos Sadness i el seu pop galactropical (paraula que utilitza el propi Sadness per a definir el seu estil musical) i Rayden, el polifacètic raper, èxit de vendes amb el seu últim disc ‘Sinónimo’.