Setmana de la Música

1.06.2018

L’arribada de l’estiu porta al seu torn una eclosió de festivals musicals, concerts, espectacles, etc. Aquest any el TR3SC ha apostat per reivindicar la música i el talent femení amb una programació especial per la celebració de la Setmana de la Música. Una proposta que aplega quatre concerts dobles en quatre dies, del 18 al 21 de juny, i que comptarà amb la participació de vuit veus femenines.

The Crab Apples

Al llarg de quatre dies aquests concerts ompliran de música diverses sales de Barcelona. El concert que inaugurarà la Setmana serà el de Maïa Vidal i Paula Valls. El dilluns 18 de juny la Sala Apolo 2 sonarà la barreja eclèctica de folk, electrònica i diverses músiques del món de Maïa Vidal i la presentació del disc I am (2018) de Paula Valls, que combina música negra (soul, blues i jazz) i el folk més americà.

L’endemà, dimarts 19 de juny, Luz de Gas acollirà el concert doble de Luthea Salom i Renaldo&Clara. El cinquè àlbum de Luthea Salom, A Garden To Dream In, es centra en el seu costat més naïf i torna a la llibertat i espontaneïtat creativa dels seus inicis. D’altra banda, Renaldo&Clara soprenen amb Els afores, deixen de banda la malenconia i aposten per la llum i el color.

Les protagonistes del tercer dia seran Mariona Aupí i Dolo Beltrán. El Món d’Aupí és un projecte on les emocions estan simbolitzades per l’aigua i viuen en un àmbit metafòric on la mar (en constant moviment i regeneració) és l’eix central. Beltrán presentarà Copilotos, el seu primer treball en solitari que s’endinsa en l’electrònica més excèntrica. Aquest concert doble tindrà lloc el dimecres 20 de juny a Luz de Gas.

La cloenda de la Setmana de la Música coincideix amb el solstici d’estiu, dia en què se celebra la Festa de la Música. L’últim concert serà a càrrec Marion Harper i The Crab Apples. Harper torna amb el seu nou àlbum Hydrangea, que obre les portes de la seva internacionalització amb visites a països com Alemanya i Itàlia. Per altra banda, A Drastic Mistakes de The Crab Apples està format per cançons que parlen de contradiccions i d’errors.

Podeu comprar les vostres entrades al web del Club TR3SC