Set de Màgia actua a Sentmenat

19.02.2016

Aquest cap de setmana la màgia torna a Sant Andreu de la Barca de la mà de Les Dues Cares, l’espectacle de Set de Màgia en el marc de l’Espai A, la xarxa d’arts escèniques amateurs de Catalunya que programa obres d’agrupacions no professionals d’arreu del territori. Avui a les 18.30h, Set de Màgia serà a la Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca, a Sentmenat.

Set de Màgia

Set de Màgia

Arnau Perramon i Gerard Revuelta són els intèrprets de Set de Màgia, un espectacle que transporta als espectadors en un món on la realitat i la imaginació es confonen. De la mà d’aquests dos joves mags, la directora artística Isabel Giralt Puig crea una obra exageradament divertida a través de la màgia còmica teatralitzada.

Set de Màgia porten els escenaris l’espectacle Les Dues Cares, l’obra que pretén descobrir les diferents cares de la màgia mentre fa passar una bona estona al públic. Dins del projecte Espai A, la xarxa d’arts escèniques amateurs de Catalunya, podeu veure Set de Màgia el diumenge 6 de març a les 18h a la Societat el Casino de Sant Andreu de la Barca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. Hola,
    Hi ha un error en el cos de la notícia pel que fa a la data de l’espectacle a Sant Andreu de la Barca. La data correcta, com bé dieu a l’entradeta, és el 6 de març i no el 31 de gener. Gràcies!