Un dia amb Sergi Pàmies

5.02.2013

L’escriptora Isabel Olesti organitza el cicle literari ‘Un dia amb…’ en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes i l’Arts Santa Mònica, per afavorir el diàleg entre escriptors amb els seus lectors. Aquest proper dissabte dia 9 serà el torn de Sergi Pàmies que parlarà a l’Arts Santa Mònica de les emocions, matèria primera que l’escriptor utilitza per cuinar el plat de l’escriptura a través de les paraules. 

Sergi Pàmies.

 

La cita començarà puntualment a les 11 del matí a l’Arts Santa Mònica i permetrà aprofundir en el viatge interior de l’escriptor a través de la seva obra i per boca del mateix artista. El taller acabarà a les set de la tarda, havent repassat els indrets i companys literaris de Sergi Pàmies.

El mateix Sergi Pàmies resumeix en què consistirà el taller literari:

“En teoria, parlarem de la brevetat aplicada a formes diverses de literatura. L’avantatge: no ens podrem estendre gaire per ser coherents amb la màxima brevetat a la qual ens obliga la brevetat. Inconvenients: no se me n’acut cap. També parlarem de les emocions com a matèria primera de la narrativa breu, de què entenem per emocions i quines són les contradiccions aparents entre la perdurabilitat d’una emoció i la manera d’encabir-la en un text el més breu possible. En la pràctica, però, ja puc afirmar que serà difícil que parlem de tot això però em comprometo a intentar-ho.”

Trobareu més informació del preu del taller i dels horaris, aquí.