Sergi Pàmies a la Setmana dels Rahola

28.01.2016

Després de la conferència de Joaquim Maria Puyal sobre la construcció del discurs comunicatiu i de la xerrada sobre meteorologia de Mònica Usart que té lloc avui, aquest dimecres 17 de febrer arriba el torn de l’escriptor Sergi Pàmies, que parlarà d’actualitat i literatura a la Biblioteca Carles Rahola.

Sergi Pàmies al Festival MOT | Foto Martí Albesa

Sergi Pàmies| Foto Martí Albesa

La conferència de l’escriptor i col·laborador de La Vanguardia serà a les 19 h a l’Auditori gran de la Biblioteca Carles Rahola, i comptarà amb la conducció del periodista del Diari de Girona Alfons Petit.

La Setmana dels Rahola es va posar el marxa el passat divendres amb una conferència de Joaquim Maria Puyal a la Facultat de Lletres de la UdG i està organitzada pel Col·legi de Periodistes i la Diputació de Girona, amb la col·laboració de la Universitat, l’Ajuntament i la Biblioteca Carles Rahola.

A banda de les conferències, la biblioteca també acull una exposició de fotografies, amb un total de 135 imatges, que es van presentar als Premis Carles Rahola de Comunicació Local de l’any passat, que enguany celebren la setena edició i que incentiven periodistes i estudiants, que opten a la concessió d’una beca pel projecte que presentin, a participar-hi.

Mª Àngels Planas, Ramon Girona, Albert Piñeira, Lourdes Reyes i Joan Ventura | Foto de Martí Artalejo.

Mª Àngels Planas, Ramon Girona, Albert Piñeira, Lourdes Reyes i Joan Ventura durant la presentació de la Setmana al Col·legi de Periodistes de Girona | Foto de Martí Artalejo.

Les altres activitats que tindran lloc els propers dies són aquestes:

Dijous 18 de febrer, a les 18h: “Muts i a la gàbia? Els efectes de la Llei mordassa als mitjans de comunicació”. Taula rodona a l’Auditori gran de la Biblioteca Carles Rahola, que comptarà amb la presència del catedràtica de Ciència Política de la UAB Quim Brugué; l’advocat especialitzat en dret penal Carles Monguilod; l’exdegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Carles Rius i la periodista de l’ACN Marina López.

Dimarts 23 de febrer a les 12 h: “De la zona mixta als followers. La relació entre els periodistes i els esportistes d’elit”. Taula rodona a la sala de graus de la Facultat de Lletres de la UdG, amb la participació dels periodistes esportius Marc Mundet, Ivan San Antonio, Laura Brugués i Xevi Masachs, que farà de moderador

Del 12 al 26 de febrer es podrà visitar l’exposició fotogràfica de la qual hem parlat, “Catorze mirades a dotze mesos” a la Biblioteca Carles Rahola, amb imatges que recorden alguns dels fets que van ser notícia al llarg del 2014. Finalment, el dijous 25 de febrer a les 20 h, tindrà lloc a l’Auditori de Girona el lliurament dels VII Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que serviran per cloure la Setmana. Trobareu més informació en aquest enllaç.