Segon ‘round’ dels Versos lliures, amb Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda

21.03.2013

Dissabte passat es va inaugurar oficialment el cicle poètic Versos Lliures, que oferirà quatre vetllades de paraula, poesia i màgia amb poetes com Anna Gual, Jaume C. Pons Alorda, Enric Casasses, Adrià Targa, Joan Todó, Estel Solé, Ester Andorrà, Gerard Cisneros i Edgar Alemany.

Jaume C. Pons Alorda i Anna Gual | Foto: Blowing Buffalo.

Avui és el torn d’Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, que presenten avui a les vuit del vespre al casal l’Esquerda de Granollers l’espectacle ‘Infinita la carícia que ha de venir’. Aquest tandem poètic format per la penedesenca Anna Gual i el baleàric Jaume C. Pons Alorda ja van recitar en la inauguració del cinquè aniversari de Versos Lliures, que va tenir un to marcadament reivindicatiu fent de la poesia un símbol per a alçar la veu en direcció a la recerca de la llibertat creativa i en la defensa de la necessitat de protegir la cultura.

El proper 4 d’abril Adrià Targa i Joan Todó recitaran els seus versos i la quarta cita poètica durà Enric Casasses, Gerard Cisneros i Edgar Alemany a Granollers el dia 11 d’abril. Finalment, el cicle Versos Lliures es clourà amb les actuacions de les poetes Estel Solé i Ester Andorrà, acompanyades de l’artista Nú Miret el dia 18 d’abril.

Etiquetes: