Sebastià Alzamora fa el salt als Estats Units de la mà de Soho Press

5.06.2014

Crim de sang, la novel·la amb què l’escriptor mallorquí Sebastià Alzamora va guanyar el Premi Sant Jordi 2011, es publicarà als USA a l’editorial Soho Press. La seva agent Cristina Mora, que ja havia venut els drets de Jo confesso de Jaume Cabré fa uns mesos, ha aconseguit vendre l’obra d’Alzamora en un mercat normalment impermeable i per un avançament respectable de cinc dígits.  

Sebastià Alzamora | © Ariana Nalda

L’agent d’Alzamora està en ratxa. Cristina Mora ha demostrat una vegada més que té bones cartes i les sap jugar.  Crim de sang de Sebastià Alzamora, Premi Sant Jordi 2011 i publicada per Proa el febrer de 2012, serà publicada la primavera del 2016 per la prestigiosa editorial Soho Press, de Nova York.

Fins ara, Crim de sang ja ha estat venuda a quatre llengües més: la francesa publicada amb el títol de Memento mori per l’editorial Actes Sud, el mes de març de 2013; la italiana, publicada amb el títol de Fatto di sangue  per l’editorial Marcos & Marcos, el febrer de 2013; la danesa, publicada amb el títol de Blodrus per l’editorial Turbine Forlaget, el juny de 2014, i la polonesa, que es publicarà el mes d’octubre de 2014 a l’editorial Marginesy.

Podeu llegir la ressenya de Crim de sang aquí.