‘Scaramouche’ de Dagoll Dagom centra el primer programa de Núvola

28.09.2016

Núvola, el podcast del Núvol, obre temporada radiofònica amb un programa dedicat a la comèdia musical de capa i espasa Scaramouche, de la companyia Dagoll Dagom. El muntatge es va poder veure per primera vegada al Teatre Victòria de Barcelona el passat divendres i les peces musicals d’Albert Guinovart van tornar a emocionar una platea plena a vessar. Aquest dijous 29 de setembre s’estrena oficialment.

unnamed (1)

Després d’assistir als assajos, a la preestrena i a la roda de premsa, i d’haver entrevistat Joan Lluís Bozzo i l’actriu protagonista Ana San Martín, l’equip de Núvola us ofereix mitja hora de repàs als aspectes més rellevants d’aquesta obra que promet ser un dels espectacles més populars de la temporada.

Amb Ariadna López i Carla Clavera a la producció, Roger Figueres, Maria Tikas, Alejandra Céspedes i Enric Casals a la redacció, Albert García a la postproducció i Eva Comas a la presentació i als comandaments tècnics, el programa vol ser un petit tast de les escenes musicals més reeixides i de les impressions dels seus creadors poques hores abans de la preestrena del muntatge.

A banda de resseguir tots els detalls d’Scaramouche, en aquest primer programa de la temporada l’equip de Núvola també ha volgut fer algunes referències als 42 anys de trajectòria de la companyia Dagoll Dagom i al llibre recentment publicat per Joan Lluís BozzoViatge al centre del musical.