Saps què miren els teus fills a internet?

3.04.2015

Sami Kids Safe Video Player és un reproductor de vídeos per a nens que inclou un control parental. Amb aquesta nova aplicació els nens podran cercar vídeos i canals infantils adequats a la seva edat. Així els pares podran estar tranquils amb els continguts que vegins els seus fills.

Els nens i les noves tecnologies

Els nens i les noves tecnologies

Sami Apps és un conjunt d’apps relacionades amb l’educació dels més petits. Els nens aprenen jugant mitjançant aquestes apps que ja porten gairebé 20.000 descàrregues en els seus primers sis mesos al mercat i estan disponibles en més de vint idiomes. Sami Apps presenta una nova aplicació pensada per garantir la seguretat dels infants durant el visionat de vídeos per internet: Sami Kids Safe Video Player.

Sami Apps ha fet una acurada selecció de vídeos dirigits al públic infantil, cada un d’ells ha estat prèviament revisat i aprovat per un equip d’educadors. Un dels punts forts d’aquesta proposta és el control parental. Els nens no poden fer recerca de vídeos, aquesta opció només està disponible per als pares. Activant el control parental, els pares poden buscar nous vídeos interessants per a l’educació dels seus fills o trobar aquests vídeos que ja saben que els agraden, i afegir-los a la llista del reproductor de vídeos. Així cada família pot personalitzar el seu Sami Kids Safe Video Player amb les seves preferències.

Els pares també trobaran un temporitzador per limitar el temps de visualització dels vídeos del reproductor que ells creguin adequat per als seus fills. Sami Apps també pensa en les famílies multilingües, per això l’app està disponible en 4 idiomes: espanyol, català, anglès i alemany.

Els vídeos es troben agrupats en quatre categories: Aprèn amb vídeos sobre els conceptes bàsics, Sèries amb capítols dels dibuixos animats més populars, Balla amb cançons per cantar i moure’s, i Riu amb vídeos per passar una bona estona. Hi ha una cinquena categoria, Preferits, on els nens poden guardar els seus vídeos favorits.

Si voleu més informació podeu visitar el web oficial de Sami Apps.

Etiquetes: