Sant Cugat és París

30.11.2016

Una cinquantena de propostes configuren la nova temporada el Teatre-Auditori de Sant Cugat, el París del Vallès Occidental. Com ja és habitual la sala va fugir de l’habitual roda de premsa per presentar la programació i ho va convertir en una festa oberta a tota la ciutat.

Brodas Bros i Brincadeira a la presentació de temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat

Brodas Bros i Brincadeira a la presentació de temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat

L’objectiu és doble: per una banda fer sentir a la ciutadania protagonista de la programació cultural i, per altra, crear l’associació que si es fa al Teatre-Auditori és que és bo. I és que és cert que Sant Cugat té grans propostes de noms amb un elevat caixet, però també aposten per la internacionalització i per propostes desconegudes que hom dóna una oportunitat precisament perquè ho fan on ho fan com The Winter’s Tale de la companyia anglesa Cheek by Jowl.

Així que la presentació va ser una festa amb l’actuació estel·lar d’Antonio Díaz, el Mago Pop, i una gravació que se suma a la moda actual del Mannequin Challenge:

 

Primer espectacle gratuït

Pel que fa al món del circ tenim: Guillem Albà & La Marabunta al voltant del món del clown el 30 de gener que és l’espectacle inaugural i que està obert a tothom: inici de temporada és totalment gratuït, una altra bona fórmula per acostar el teatre a tothom.

Teatre

Una altra pel·lículade David Mamet dirigit per Julio Manrique el 9 de febrer; The Winter’s Tale de William Shakespeare amb la companyia Cheek by Jowl el 12 de febrer; La desaparició de Wendyde l’actualment reivindicat Benet i Jornet el 25 de febrer; Antonia San Juan amb Mi lucha el 17 de març; Claudia, la història d’una dona de Buenos Aires que descobreix que és filla de desapareguts, dirigida per Eugenio Swarcer, el 25 de març; Conillet, el monòleg de Marta Galán protagonitzat per Clara Segura, el 7 d’abril; Infàmia de Pere Riera; Relato de un náufrago, de Gabriel Garcia Márquez amb Emilio Gutiérrez Caba i Àngel LlàcerEscuadra hacia la muerte d’Alfonso Sastre, el 19 de maig.

Lucrecia i el drac del Parc Güell de l'espectacle 'Lucrecia. Una bruixa a Barcelona'.

Lucrecia i el drac del Parc Güell de l’espectacle ‘Lucrecia. Una bruixa a Barcelona’.

Música

La Banda Municipal de Barcelona, el 10 de febrer; Rosario el 2 de març, Josep Bros i Elisabet Pons, el 4 de març; l’òpera Manon Lescaut de Puccini amb els Amics de l’Òpera de Sabadell, el 10 de març i Carmen, el 12 de maig; Ramon Mirabet, el 18 de març; l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat el 24 de març i el 22 d’abril; Onca & Escolania de Montserrat el 31 de març; Rosana l’1 d’abril.

Programació Infantil i Juvenil

L’òpera del Petit Liceu L’Ocell prodigiós, el 18 i 19 de febrer, que també presentarà Guillem Tell el 6 de maig; La Dàmaris en Concert el 26 de febrer; Geronimo Stilton el 12 de març; El suïcidi de l’elefant hipotecat de LAminmAL çel 24 de març; Moby Dick el 26 de març; Lucrecia. Una bruixa a Barcelona – per a tothom – el 9 d’abril;

Dansa

Victor Ullate Ballet vindrà a Sant Cugat amb El amor brujo el 24 de febrer; Sant Patersburg Festival Ballet amb El llac dels cignes el 5 de març; Blanca Li- Maria Alexdandrova interpretant Déeses et Démones el 21 d’abril; Pere Faura explicarà la seva història amb la dansa el 30 d’abril; Brincadeira i Brodas Bros el 20 de maig;

Humor i Màgia

Berto Romero actuarà el 19 de març; Pablo Carbonell el 14 de maig; i el gran comiat de la temporada a càrrec d’Antonio Díaz els dies 25, 26, 27 i 28 de maig.

Tot això sense mencionar l’Off del Teatre-Auditori amb activitats complementàries, espectacles de qualitat per aconseguir el que no ha fet l’IVA, el Youtube, els grups de Whatsapp i el Tinder: que la gent vagi al teatre. Pdoeu consultar tota la programació aquí.