Ja podeu votar el premi #ContesNúvol2018

27.08.2018

L’estiu s’acaba i, amb ell, la publicació dels contes del Premi Núvol. A finals de juliol, un primer comitè lector va seleccionar 93 relats dels més de 300 rebuts. Durant tot el mes d’agost, a Núvol hem publicat cada dia 3 contes. Aquí els podeu llegir tots. Els últims tres es publicaran el divendres 31 d’agost i començarà el període de votació, que es tancarà el dia 6 de setembre. A continuació us expliquem més detalls.

És hora de decidir quins contes us han agradat més | Foto: Trent Erwin / Unsplash

Procediment

A partir del 31 d’agost i fins el 6 de setembre, els autors publicats es comprometen a votar els tres contes que els hagin agradat més. Ho faran enviant un correu a contes@nuvol.com on deixin paleses les seves tres preferències, per ordre de prioritat. Ningú podrà votar el seu propi conte. Els autors que no ens facin arribar la seva votació quedaran fora de concurs. Els autors que ja van guanyar algun premi en l’edició anterior queden exclosos d’aquesta convocatòria, però són convidats a formar part de les votacions.

Els cinc contes més votats passaran a la final i seran sotmesos a la deliberació d’un jurat qualificat, Carla Gràcia, Biel Mesquida, Júlia Bacardit, Eva Baltasar i Josep Lluch. El jurat tindrà la potestat de rescatar cinc contes que no hagin estat recollits per la votació popular. Hi haurà, per tant, deu contes finalistes, dels quals sortiran els tres contes guanyadors.

Els guanyadors del premi s’anunciaran el dia 15 a les 17:30 en un acte a l’escenari 1 de La Setmana del Llibre en Català. Ens posarem en contacte amb els premiats uns dies abans.

Els premis

Hi haurà una recompensa per als tres primers contes que surtin de la deliberació del jurat. El primer premi serà de 500€. El segon premi, de 200€. El tercer premi serà una trobada amb un escriptor dins del programa Priorat Versió Original, que inclou una estada de cap de setmana a Cal Perxe. Hi haurà també un premi especial per al conte més llegit, que consistirà en un curs de 25 hores presencial de Novel·la, Conte o Escriptura Creativa al Laboratori de Lletres (vàlid per a cursos d’octubre de 2018 a gener de 2019) i una llibreta d’exercicis de l’entitat. Els altres dos contes més llegits guanyaran un curs de 3 hores Imagina i Escriu (a triar entre tres dates encara per confirmar).

Etiquetes: