RBA Llibres fitxa Cristina Puig

11.06.2015

El grup de comunicació RBA ha fitxat Cristina Puig per dirigir  el departament de Premsa i Comunicació de la seva divisió de llibres. La periodista catalana ha desenvolupat una llarga trajectòria a la ràdio i la televisió.

Cristina Puig

Cristina Puig

Cristina Puig serà la nova directora del departament de Premsa i Comunicació de RBA Llibres. Amb aquest fitxatge, el grup de comunicació vol potenciar les relacions amb els mitjans aprofitant la llarga trajectòria de la periodista a la ràdio i la televisió, on ha estat desenvolupant la seva carrera els últims 20 anys. Puig ocupa així el càrrec que havia qedat vacant després de la sortidda de Laura Santaflorentina de RBA, on havia treballat els darrers quinze anys.

Llicenciada en Ciències de la Comunicació, Cristina Puig ha treballat a TVE Catalunya, on els últims 5 anys ha presentat els programes de debat polític “59 segons” i “El debat de La1”. També va dirigir i presentar el programa d’entrevistes personals “Gent de paraula”. Anteriorment va formar part de l’equip de “El Club”, el magazine de tardes de TV3 i va presentar informatius a BTV. La seva trajectòria a la ràdio ha passat per Rac1, Catalunya Ràdio, Cadena Ser i La Cope. Actualment col·labora al diari ARA.