Ramon Torrents guanya el concurs de l’e-single

12.04.2012

Ramon Torrents és conseller delegat de CONTRAPUNT SCCL. Contrapunt.cat és el diari digital del Baix Vallès, i Torrents n’ha estat el director, tant del setmanari de paper com de l’edició digital.

 

 

Ahir Núvol va arribar als 1.000 seguidors a Twitter i a 500 amics a Facebook. Ramon Torrents ha estat el seguidor de Twitter número mil i com a premi ha rebut dies, abans de la seva publicació, un exemplar d’El cotxe, de Toni Sala, el primer e-single de la literatura catalana.

Un e-single és un llibre de menys de 64 pàgines editat exclusivament en format electrònic. En la indústria editorial anglosaxona s’ha adoptat aquest terme provinent del lèxic discogràfic per definir un document breu, inèdit o no en paper, que s’edita per ser consumit digitalment. El cotxe de Toni Sala és també una obra inèdita en paper, ja que l’autor no l’ha recollit abans en cap llibre.

A partir de dijous 19 d’abril i fins al dia de Sant Jordi, tots aquells lectors que se subscriguin a la newsletter de Núvol, es podran descarregar l’e-single al web de Núvol. Tant la subscripció com la descàrrega són gratuïtes.

La redacció de Núvol ha fet arribar l’e-single a alguns escriptors, periodistes, crítics i personalitats del món cultural uns dies abans convidant-los a fer-ne una piulada.