Rajoy fa una proposició indecent, a “Polònia”

3.04.2013

Avui, a les 22.30, TV3 presenta un nou capítol de “Polònia”, l’espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició,  es descobreix què va passar a la reunió secreta entre Mariano Rajoy (Queco Novell) i Artur Mas (Bruno Oro). El president espanyol va aprofitar la trobada per fer una proposició indecent al president de la Generalitat.

Polònia

A Catalunya, Marta Rovira (Mireia Portas) renya Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) després que ERC ha donat suport a la retallada de sous dels funcionaris que ha aprovat el govern de CiU. A més, Oriol Pujol (Queco Novell) se’n va a passar uns dies a casa els pares per pair el disgust de la seva imputació en el “cas ITV”. I David Fernàndez (Cesc Casanovas) reuneix els militants de les CUP, preocupat perquè fa quatre mesos que són al Parlament i encara no han acabat amb el capitalisme.

Al Palau de La Zarzuela, el rei Joan Carles (Toni Albà) reuneix tota la família per fer-los saber una notícia molt important sobre el seu futur. I en el monòleg final, el president Mas (Bruno Oro) fa un repàs de com han anat els primers 100 dies del seu govern.