Raimon inicia a Olot la seva gira

29.10.2015

El Teatre Principal d’Olot acollirà aquest divendres el primer dels concerts de la nova gira del cantautor Raimon. Es tracta d’un concert benèfic organitzat per Noel Alimentària en favor de la investigació de malalties infantils. 

Raimon inicia a Olot la seva gira | Foto: Olot Cultura

Raimon inicia a Olot la seva gira | Foto: Olot Cultura

Raimon inicia a la ciutat d’Olot la seva gira 2015. La cita és aquest divendres 8 de maig, a les nou del vespre, al Teatre Principal d’Olot. Aquest primer concert de la nova gira, coincideix amb el retorn del cantautor a la capital de la Garrotxa quan ja fa vint anys que va fer-hi la seva darrera actuació.

Amb més de cinquanta anys posant veu a una manera de ser i una manera de sentir, Raimon proposa un recital que inclou cançons de més recent composició i cançons tan conegudes com DIGUEM NO, JO VINC D’UN SILENCI, COM UN PUNY. Seran un recull de cançons de poemes d’Ausiàs March, Roís de Corella, Jaume Roig i d’altres autors dels segles XV i XVI i poemes de Salvador Espriu, tots ells musicats per Raimon així com algunes pròpies del mateix artista.

Per aquest emotiu concert, l’acompanyen els músics Miquel Blasco, guitarra, Joan Urpinell, guitarra, Pau Domènech, clarinets i Fernando Serena, contrabaix.

El concert del proper divendres és el primer de la nova gira del cantautor per Catalunya que tindrà altres punts d’interès com seran al Festival de Porta Ferrada durant el mes de juliol o el mes d’agost al Teatre Auditori de Camp de Mart de Tarragona.

Per altra banda, la presència de Raimon a Olot s’emmarca dins d’un concert solidari que organitza l’empresa Noel Alimentària per recaptar fons per al programa d’investigacions de malalties infantils que patrocina la Fundació A. Bosch a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Aquesta és la segona experiència solidària d’aquest tipus que organitza Noel. La primera va ser un concert dels Amics de les Arts a la Plaça de Braus d’Olot la primavera de l’any passat, amb el qual van omplir tot el recinte.

El preu/donatiu de les entrades és de 30 a 20 euros de compra anticipada i de 35 a 25 euros a taquilla el mateix dia del concert. Tot i que l’aforament està pràcticament exhaurit des de fa dies, encara queden algunes localitats disponibles que es poden comprar a través del web www.olotcultura.cat, o bé de forma presencial a la taquilla del Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria.