Quaderns Crema publicarà un nou llibre de Sergi Pàmies a finals d’agost

18.07.2018

Quaderns Crema ha anunciat avui la publicació d’un nou llibre de Sergi Pàmies per finals d’agost. L’art de portar gavardina és el títol del nou recull de contes que de ben segur serà un dels reclams de la rentrée literària.

Sergi Pàmies al Festival MOT | Foto Martí Albesa

L’art de portar gavardina és un concentrat de memòria, emoció i plaer de narrar. “Imaginats o viscuts, els tretze contes d’aquest recull revelen una capacitat d’observació que confirma Sergi Pàmies com a artesà d’un estil cada vegada més depurat, en què les emocions i els detalls són protagonistes”, diu el comunicat de l’editorial. De la pròpia infantesa a la vellesa dels pares, del romanticisme de la decepció al pànic d’estar a l’altura de les expectatives dels fills, de la perplexitat individual de l’adolescència a les cicatrius col·lectives del segle XXI, el llibre combina reflexió, ironia, melancolia, causticitat i lucidesa i troba en la fascinació per l’absurd i la capacitat de sorprendre’s els antídots més eficaços per combatre les absències, els fracassos i altres desconcerts de la maduresa.

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. ¿Serà, com sempre, una buida bagatel·la de postmodern gracioset? Ai, com enyorem la literatura plena i robusta de la seva mare!