[Podcast] Mercat de Nadal del Llibre

13.12.2016

El Mercat de Nadal del Llibre del TR3SC, el Sant Jordi d’hivern de Catalunya, ha superat amb nota la tercera edició. La cita literària, que ha reunit més de 10.000 persones, va omplir dissabte passat l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. El col·lectiu Núvola va assistir al Mercat de Nadal del Lllibre i n’ha fet aquest podcast.

El Mercat ha comptat amb la presència de de més de 100 autors i les principals novetats literàries. També s’han celebrat una seixantena d’activitats literàries per a adults i tallers infantils, signatures, poesia musicada, concerts per als més petits, espectacles literaris i food trucks. La proposta cultural, ha reunit, un any més, lectors i escriptors, que han pogut compartir la seva passió per la lectura de forma propera i amena durant 11 hores.

Miquel Curanta, director del TR3SC, ha fet una valoració “absolutament positiva” de la tercera edició. “A les 7 de la tarda ja havíem arribat als 9.130 assistents, un rècord respecte les altres edicions”. Curanta ha destacat la bona acollida de l’espai dedicat a la poesia i ha valorat positivament l’ampliació del Mercat que “ha permès esponjar molt més el trànsit i ampliar i millorar els espais de lleure i gastronomia”, “això ha permès que la gent hagi vingut a passar gran part del dia al Mercat”, afegeix. Aquesta edició ha estat la més transversal de totes ja que ha comptat amb la representació de llibreters, autors, editors i fires literàries. Aquest, també ha estat el Mercat més familiar, que amb la tercera edició a la butxaca, des de l’organització ja parlen de consolidació de l’esdeveniment.

 

Ramon Gener conversa amb els seus lectors al Mercat de Nadal del LLibre | Foto ClubTR3SC

Ramon Gener conversa amb els seus lectors al Mercat de Nadal del LLibre | Foto ClubTR3SC

 

 

 

 

https://www.ivoox.com/14907049

Etiquetes: