Per Sant Jordi, regala Núvol

21.04.2017

Us ho haviem promès al Verkami i ho hem complert per Sant Jordi: avui estrenem la nova temporada d’ebooks. L’autor que obre foc és Vicenç Pagès Jordà amb el dietari Un Sant Jordi a Eslovènia, que ja podeu trobar a la Biblioteca de Núvol junt amb altres peces que havíem publicat anteriorment de forma gratuïta.

Vicenç Pagès | © Laia Serch

Enguany Núvol, el digital de cultura, fa cinc anys. Aquell blog minúscul que agregava continguts de blogs diversos s’ha convertit en una comunitat de 100.000 lectors, i ara ho celebrem fent un pas endavant. Volem ampliar continguts i oferir-vos-els en formats nous, per això vam dur a terme un Verkami que ha finalitzat amb èxit gràcies a totes les vostres aportacions.

En aquell Verkami prometíem impulsar tres projectes: una revista en paper, la reedició de Versions a peu d’obra, el volum d’obres de Shakespeare de Joan Sellent, i finalment, la creació d’un segell editorial digital. Ja estem treballant amb les tres iniciatives, i de moment anunciem la posada en marxa de l’última: la primera temporada de la col·lecció d’ebooks.

La programació arrenca amb Un Sant Jordi a Eslovènia, de l’escriptor Vicenç Pagès Jordà (Figueres, 1963). Per gaudir d’aquesta obra i de totes les que aniràn sortint, tothom qui vulgui pot subscriure’s a Núvol o regalar una subscripció -pot ser un bon detall per Sant Jordi, oi?-. Molts lectors ja s’hi van apuntar durant el Verkami, però l’oportunitat de subscriure’s segueix oberta. Les modalitats de subscripció a la col·lecció són les següents: adquirir sis ebooks per 24 euros o dotze ebooks per 49€. Si de moment no us hi podeu subscriure, recordeu que us podeu decarregar gratuïtament la resta d’ebooks de l’hemeroteca.

Sense abandonar la informació cultural online, ens aboquem a editar llibres digitals, i tindrem el privilegi de publicar obres d’autors com Albert Sánchez Piñol, Lluïsa Cunillé, Albert Serra, Clara Soley, Najat El Hachmi, Jordi Puntí, entre d’altres. Tindrem també moltes novetats, escriptors no tan coneguts que us volem donar a conèixer. Esteu preparats? Comencem!