Pep Gimeno “Botifarra” obre el festival Cua d’Estiu del Pla d’Urgell

4.09.2013

Del 6 al 28 de setembre tindrà lloc la segona edició del festival de música i arts que enguany inclourà també espectacles de dansa

Pep Gimeno "Botifarra" actua aquest divendres al festival Cua d'Estiu de Fondarella (Pla d'Urgell).

La localitat de Fondarella, al Pla d’Urgell, acull el festival Cua d’Estiu que comença aquest divendres i que oferirà música, poesia, titelles, malabars i dansa fins el 28 de setembre. Dins del cicle Cua d’Estiu es podrà veure una prèvia de l’espectacle històric ‘El setge de Lleida 1707’, que reviu la caiguda de Lleida a mans de les tropes borbòniques de Felip V i que s’estrenarà en el marc dels actes del Tricentenari (1714-2014) a Lleida.

Una vuitena d’espectacles tindran lloc a Fondarella durant el Cua d’Estiu que inclou per primer cop actuacions de dansa, enguany. ‘Dansa per a una nit d’estiu’, de la companyia Montse Miret, serà l’espectacle que encetarà les actuacions coreogràfiques d’enguany, però també hi haurà temps per escoltar els ‘Romanços de fil i canya’, un espectacle de cançó popular i d’arrel tradicional de mà de les Krregades de Romanços.

La companyia Montse Miret presentarà el seu espectacle de dansa.

Inaugurà el festival Pep Gimeno “Botifarra”, l’exponent més clar del que és la cançó popular, vingut del País Valencià. Actuarà a la plaça de l’Ajuntament de Fondarella aquest divendres, 6 de setembre.

El Cua d’Estiu ha programat espectacles per a un públic familiar com els malabars de llum i foc, de la mà de la companyia Improvisto’s Krusty Show que presentaran l’espectacle ‘Fingerlight’, o l’espectacle de titelles ‘Vet aquí que una vegada’.

Amb l’espectacle ‘He mirat aquesta terra’, el festival homenatjarà el poeta de Sinera sumant-se a la celebració de l’Any Espriu.

El 28 de setembre es clourà la segona edició del Cua d’Estiu amb un espectacle participatiu que reflexiona sobre les  ‘Arrels i memòria’, constituint un àlbum de records a partir de diferents imatges històriques i de la vida quotidiana, amb dramatització i concert d’acompanyament.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris