Pep Farrés: “El teatre familiar ha de deixar de ser considerat un subgènere”

20.11.2014

L’actor igualadí Pep Farrés, creador de la companyia de teatre familiar Farrés Brothers i cia, serà el nou director artístic de la 26a i 27a edició de La Mostra d’Igualada, la fira de teatre infantil i juvenil de Catalunya. “Volem apostar de ple per la professionalitat i la qualitat dels espectacles perquè la Mostra es consolidi com a mercat” diu Farrés.

Pep Farrés, nou director de la Mostra d'Igualada

Pep Farrés, nou director de la Mostra d’Igualada

A pesar que la Mostra és un gran aparador dels millors espectacles catalans i que any rere any aplega milers d’espectadors, Farrés és conscient que cal seguir treballant per equiparar aquest teatre amb el d’adults. “El teatre familiar ha de deixar de ser considerat un subgènere. El públic infantil es mereix el mateix respecte”. En aquests moments, La Mostra d’Igualada es troba en ple procés de recepció d’inscripcions de les companyies per participar a la 26a edició, que es durà a terme del 16 al 19 d’abril de 2015. El període de sol·licituds finalitzarà el pròxim 28 de novembre.

El nomenament del director artístic pels propers dos anys s’ha dut a terme mitjançant una selecció, impulsada per l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya i la participació de les entitats vinculades a la fira: la Fundació Xarxa, l’Agrupació Rialles i les associacions de professionals Kacu Mensi i TTP.