Terra endins obre el Pati Cultural

4.05.2016

Aquest dissabte 7, el grup Terra Endins inaugurarà el cicle El Pati Cultural 2016, que s’allargarà fins diumenge 15 amb una programació musical que donarà cobertura a les formacions nascudes al Conservatori Isaac Albéniz. Paral·lelament, sota el paraigua de l’Agrupació d’Amics de l’Aquarel·la de Girona i Comarques, una vintena d’artistes participaran a l’exposició “Transparències” al claustre de la Diputació.

Terra endins actua aquest dissabte a Girona

Terra endins actua aquest dissabte a Girona

El Pati Cultural, organitzat conjuntament entre la Diputació i el Conservatori, forma part de la programació habitual del Girona, Temps de Flors, i aquest any comptarà amb concerts gratuïts dissabte 7, dilluns 9, dimarts 10, dijous 12, dissabte 14 i diumenge 15, a les 19h, i diumenge 8 a les 12h del migdia. Després de Terra Endins, les actuacions les protagonitzaran l’orquestra de corda de grau professional i el grup de vent simfònic; el Cor Jove i el trio de clarinets, amb Rosa Mago, Lluís Casanova i Elvira Querol, i la Cobla; l’Orquestra de Guitarres, l’Escola Coral, que actuarà amb el conjunt de cors de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó de Santa Coloma de Farners, i la Banda del Conservatori.

D’altra banda, a l’exposició d’aquarel·les “Transparències” s’hi podran contemplar les obres d’Albert Pujol, Alfons Jiménez, Àngel Cardelús, Dolors Bolaños, Gemma R. Goday, Jesús de la Cruz, Joan Lara, Joan F. Lindner, Joan Riu, Jordi Beringues, Josefina Sors, Josep M. Abulí, Josep Deusedes, Juan Toledo, Lluïsa Cahué, Maria Navarro, Manel Sánchez, Montse Carreras, Pere Carmaniu, Salvador Castellà i Roser Sangerman.

El Pati Cultural forma part del Girona, Temps de Flors

El Pati Cultural forma part del programa del Girona, Temps de Flors

Per a més informació podeu accedir als webs de la Diputació de Girona i del Girona, Temps de flors.