País en ruta obre les maletes

8.06.2017

Avui, dijous 8 de juny, s’estrena un nou programa, un programa televisiu i radiofònic alhora: País en ruta. De la mà d’Albert Niell neix País en ruta, un magazín cultural que ofereix l’emissió de forma lliure i gratuïta a través de diferents plataformes d’internet i xarxes socials, com ara a través del seu canal de youtube o els seus podcasts.

Albert Niell i Olga Cercós | © Joan Cebria

El primer programa s’emetrà el proper dijous dia 8 de juny a les 20:00 al seu canal de youtube  i d’ara en endavant s’emetrà setmanalment i gratuïtament.

El propòsit del gironí Albert Niell és el de promocionar i donar a conèixer de forma directa, àgil i entretinguda el patrimoni històric i cultural del territori català. Per a fer-ho, l’equip de Niell agafarà les maletes per emprendre un tour per diferents localitats catalanes amb un ampli interès històric i cultural. Niell i Olga Cercós, actriu i presentadora del programa, emprendran junts el seu viatge visitant les diferents comarques gironines per a després seguir recorrent Catalunya.

Sant Joan de les Abadesses serà el poble on  Niell i Cercós obriran per primera vegada les seves maletes i serà la primera parada del seu viatge per les terres catalanes. El poble ripollenc esdevindrà l’escenari i el protagonista del primer capítol de País en ruta, que ens animarà a descubrir els secrets que s’amaguen darrere les parets del monestir medieval, acompanyats del toc musical dels Txarango i la gastronomia ripollesa. El primer programa s’emetrà avui a través del web del programa paisenruta.cat i al canal elnucli.tv.

L’equip de País en ruta recorrerà la geografia catalana en un viatge que recorda el conegut programa de TV3, El foraster. A diferència dels viatges de Quim Masferrer, Niell i Cercós no busquen crear un relat juntament amb els habitants de cada poble per retratar-ne la genuïtat sinó que s’endinsaran en la descoberta del patrimoni històric i cultural.