Obeses crida els seus fans a enregistrar un nou videoclip

25.08.2015

El dissabte 29 d’agost, al pla del castell de Tona s’enregistrarà el nou videoclip d’Obeses. El tema escollit és l’himne power metal titulat “Ens hem alçat”, que forma part del seu darrer treball discogràfic, Monstres i Princeses (Música Global, 2015). El grup ha fet una crida massiva per les xarxes socials convidant els seus seguidors a formar-ne part i a aparèixer-hi amb la indumentària que creguin més escaient. En altres ocasions, com per exemple en el concert celebrat a l’Auditori amb la Banda Municipal de Barcelona, el públic va respondre a aquesta crida quasi unànimement, i s’hi podien comptar diversos vestits de princesa, de superheroi o de fulla d’afaitar, entre molts altres. Amb el temps, ha esdevingut un costum veure gent disfressada entre els espectadors d’un concert d’Obeses.

Obeses

Obeses

El clip serà enregistrat per l’equip del cineasta, també osonenc, David Conill. De fet, Conill ha estat l’encarregat dels tres clips musicals realitzats per Obeses fins ara, tant de “Botifarra amb seques” i “Correm!“, de l’anterior disc, Zel (Música Global, 2013), com de la que va ser la cançó de la campanya del Nadal de TV3 del 2013–14 “Regala petons. En l’enregistrament del clip, que s’estima que durarà, aproximadament, tres hores i mitja, els participants que ho vulguin podran gaudir d’un petit berenar i d’un got de cervesa a càrrec del grup.


Des de principis d’any, Obeses ha presentat, juntament amb la Banda Municipal de Barcelona, el seu projecte Obeses 3D, que uneix les dues formacions i un cor creat per a l’ocasió per tal de presentar els temes del darrer treball del grup osonenc en un gran format simfònic que reuneix 69 músics dalt de l’escenari. El projecte es va estrenar el mes de maig a l’Auditori de Barcelona i va servir per engegar el festival Grec d’enguany. A més, durant els mesos d’abril i maig va estar interpretant la música en directe de l’ambiciós Frank V: opereta d’una banca privada, al Teatre Lliure de Montjuïc, dirigida per J. M. Mestres i al costat d’actors de la talla de Mónica López, Eduard Farel·lo, David Bagés o Ferran Rañé. Des de finals de juny, Obeses està presentant Monstres i princeses en el format habitual arreu de Catalunya.

Etiquetes: