Núvol supera la barrera dels 100.000

18.12.2014

L’any 2014 Núvol ha fet el salt. Ens han passat moltes coses, algunes les havíem anat preparant amb esforç. D’altres ens han arribat per sorpresa. De mica en mica hem anat eixamplant la base de col·laboradors. A dia d’avui ja som més de 1.600 els col·laboradors que han publicat alguna vegada a Núvol. I el mes d’octubre vam superar la barrera de 100.000 lectors únics mensuals.

D'esquerra a dreta, Aída Pallarès, Laura Basagaña, Tatiana Pagà, Marta Pallarès i Lluís Bosch

D’esquerra a dreta, Aída Pallarès, Laura Basagaña, Tatiana Pagà, Marta Pallarès i Lluís Bosch

Núvol ja no és un magazine o una revista. La voràgine de l’actualitat cultural ens ha portat a una dinàmica d’actualització diària i constant. Cada dia són més els col·laboradors i els sectors que volen participar o ser representats al digital de cultura i la velocitat que ha agafat Núvol aquest darrer trimestre ens ha obligat a jubilar la noció que som una revista. Núvol és un diari, un digital que continua apostant per continguts d’actualitat, però que es resisteix a fer la funció d’una simple agenda cultural, un servei que ja compleixen amb més competència que nosaltres altres capçaleres.

Per poder satisfer aquesta inèrcia de creixement, la redacció de Núvol també s’ha hagut d’ampliar. Hem tingut la sort de poder-nos instal·lar a la seu de Vilaweb, on ens han acollit magníficament, Hi disposem d’un espai tranquil i lluminós i la companyia de tot l’equip de Vilaweb, amb qui compartim el dia a dia. A la foto de més amunt podeu veure la taula de Núvol a ple rendiment, d’esquerra a dreta, l’Aída Pallarès, la Laura Basagaña, la Tatiana Pagà, la Marta Pallarès i el Lluís Bosch. Les Pallarès no són germanes. Aquesta és la foto que vaig fer un dia que vaig arribar a la redacció i em vaig trobar que no tenia lloc per seure. Em va recordar els anys d’universitat, quan arribaves a la biblioteca en plena època d’exàmens i no podies seure. En aquesta foto hi falten els amics del Web Negre i de L’Avenç, la Núria Juanico (Punt de Llibre), la Griselda Oliver (Homo fabra), el Marc Grèbol (Pantalles), l’Aina Vega (Castafiore), la Mariona Sanfeliu (Sa il·lustríssima), la Noemí Roset (Vídeo), la Roser Cabacés (correcció lingúística), la BiBi Oye (fotos) i l’Aroha Díaz i la Neus Chordà (xarxes socials).

Moltes gràcies a tots: col·ladoradors, redactors, amics, i lectors. Sense tots vosaltres això no hauria estat possible. Una abraçada i bon Nadal.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 Comentaris
  1. Enhorabona Bernat i tot l’equip!!
    Recordo molt bé la reunió que vam fer al Museu Nacional quan Núvol encara era un projecte i fixa’t ara quina ascensió meteòrica. Ben guanyada a pols.
    Per molts més anys i continguts nuvolencs!

  2. Aquesta progressió tan ràpida d’una publicació digital de les característiques del NÚVOL diu molt de la qualitat de la feina feta i també del nivell d’interès cultural del país. Enhorabona! És un plaer col·laborar en aquesta iniciativa.