Núvol publica un nou ebook de Sebastià Perelló

28.05.2014

Núvol presenta avui a Palma l’ebook ‘En mi no hi ha res’, de Sebastià Perelló,  el vuitè volum de la col·lecció digital Biblioteca del Núvol, que us podeu descarregar de franc des de Núvol. 

Sebastià Perelló

Sebastià Perelló | Foto Carles Viel

“En mi no hi ha res definitiu, escrivia Kafka al seu diari. I aquesta mateixa indeterminació ronda qualsevol afany de voler dir allò que és una novel·la”. Així comença En mi no hi ha res, de Sebastià Perelló, el nou ebook de Núvol que us podeu descarregar aquí a partir d’avui mateix. “La novel·la ha estat sempre un espai mutant que sura en les estrebades entre la fractura i la transferència, l’afany de ser llegat i deixa”, afirma Perelló en aquest assaig literari que posa en comunió dues novel·les que comparteixen la virtut d’eixamplar les fronteres del gènere: Llefre de tu, de Biel Mesquida i Climent de Josep M. Fonalleras, una novel·la que enguanya ha rebut el premi Serra d’Or de la crítica. L’editor de Núvol Bernat Puigtobella presenta aquesta novetat dimecres 28 de maig a les 13h a l’Aula de Graus, edifici Ramon Llull, a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB. També farà una segona presentació a Palma, a Can Alcover, en un acte que se celebrarà a les 19h i que comptarà amb la presència de Sebastià Perelló. Podeu descarregar l’ebook de franc fent clic aquí.

Altres títols publicats a la “Biblioteca del Núvol” han estat, entre d’altres: “La tonalitat de l’Infinit” d’Enric Casasses, “El cotxe” de Toni Sala, “El que es diu i el que passa” de Ferran Toutain, i “Mequinensa. A partir de Jesús Moncada” de Marc Rosich.