Núvol publica ‘La tonalitat de l’Infinit’ d’Enric Casasses

11.07.2012

Ja us podeu descarregar l’ebook aquí. La tonalitat de l’Infinit és una cantata sobre textos poètics d’Enric Casasses. Es va estrenar l’any 2001 amb música de Feliu Gasull, pensada per a ser apresa i  interpretada per alumnes escolars dins del programa Cantània.

Josep Prats, director de la Coral Cantiga copsa l’essència de La tonalitat de l’Infinit amb aquestes paraules: Són textos d’alta volada, eventualment d’un lirisme que emociona, i també juganers, irònics, humorístics…, reben el suport d’una composició que juga amb colors, textures i efectes, complexa en l’harmonia i el ritme, però sempre respectuosa amb les línies melòdiques d’inspiració popular”.

La tonalitat de l'Infinit, d'Enric Casasses.

Enguany la coral Cantiga presenta una versió per a veus mixtes de La tonalitat de l’Infinit en commemoració del 50è aniversari del cor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. Hola, aquesta cantata de La tonalitat de l’Infinit és una preciositat. Quan he vist que al Núvol hi ha els textos en ebook, me’ls he volgut descarregar i no hi ha manera, cada cop que ho intento em du a la descàrrega d’un assaig de l’Ignasi Ribó. Aquest missatge és per demanar si algú ho pot arreglar. Gràcies.