Núvol Paper 28. Us volem a casa

28.02.2019

Publiquem l’entrega número 28 de la revista Núvol que enviem avui per correu als presos polítics. Els subscriptors de Núvol us la podeu descarregar. Aquest mes obrim amb una il·lustració de portada de Paula Bonet. Aquest número inclou un article de Mònica Boixader titulat Tinder 1925, que explica com flirtejàvem els catalans als anys vint. Els presos també hi podran llegir un article d’humor d’Oriol Puig Taulé, que defineix les normes de conducta ideals per anar a una estrena teatral. El recull d’aquest mes també conté dos articles de caire més polític. Un article inèdit de Jordi Plens sobre el judici. I un text de Narcís Garolera, que rememora una manifestació que es va celebrar el gener de 1969, ara fa cinquanta anys, a la Universitat de Barcelona, i que ell va viure en primera persona. El número es completa amb una vinyetes magnífiques de l’Ermengol. 

Com molts de vosaltres ja sabeu, Núvol ha publicat en format paper un primer recull de les entregues que enviem als presos. Es tracta d’una revista amb textos i il·lustracions, de 144 pàgines, que podeu trobar a totes les llibreries. Trobeu la llista de llibreries que venen la revista aquí.

La tria d’articles d’aquesta edició s’ha fet pensant en els presos i les seves circumstàncies. Els subscriptors de Núvol podeu descarregar-vos el pdf del plec que enviem als presos fent click a l’opció Descarrega’t l’Ebook que trobareu a continuació. Aquesta és l’edició setmanal número 28, però també podeu consultar les anteriors.

Us recordem que també us podeu subscriure a Núvol aquí. El vostre suport serà decisiu per tirar aquest projecte endavant.

Desitgem que aviat els presos puguin llegir la revista des de casa seva i demanem llibertat per Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Raül Romeva, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Turull Josep Rull.

Il·lustració de Paula Bonet per la portada de Núvol Paper 28