Núvol Paper 14 – Us volem a casa

14.06.2018

Arribem a la catorzena edició de la revista que enviem setmanalment als presos polítics. Com sempre, podeu consultar la versió online, mentre que ells i elles la reben en format paper. Aquesta setmana obrim el plec de Núvol paper amb una il·lustració de Maribel Carod; continuem amb l’article de Josep Vicenç i Eres sobre per què els bigotis de Dalí marquen les 10 i 10, seguim amb un mots encreuats de Pau Vidal i amb l’article “Sense traïdor no hi ha relat” de Francesc Ginabreda, i rematem amb la columna d’opinió de Montse Barderi sobre gravar algú a la presó.

Com molts de vosaltres ja sabeu, Núvol va publicar l’any passat el primer número de la revista en paper. Aquesta vegada la nostra motivació per fer una publicació impresa obeeix a una crida diferent: hi ha nou persones que són a la presó, privades de llibertat i de connexió a Internet, que no ens poden llegir regularment si no els fem arribar els nostres continguts en paper.

Hem decidit anar publicant cada setmana sota aquesta capçalera petites entregues de la revista en format pdf, que imprimirem i enviarem a Estremera i Soto del Real. També el penjarem al web per a tots aquells que ho vulguin llegir. La tria d’articles d’aquesta edició s’ha fet pensant en els presos i les seves circumstàncies. Us podeu descarregar el pdf fent click a l’opció Descarrega’t l’Ebook que trobareu a continuació. Aquesta és la tretzena edició setmanal, però també podeu consultar les anteriors.

Tal com ens vam comprometre amb els nostres lectors, alguns dels quals ja van reservar l’any anterior la revista en paper d’enguany, al juny recopilarem els millors articles de cada edició setmanal i els editarem en format físic. Qui vulgui adquirir-la pot començar a reservar-la en aquesta pàgina. Us recordem que també us podeu subscriure a Núvol aquí. El vostre suport serà decisiu per tirar aquest projecte endavant.

Desitgem que al mes de juny els presos puguin llegir la revista des de casa seva i demanem llibertat per Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Raül Romeva, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Turull Josep Rull.

Il·lustració de M. Carod