Núvol arriba al paper amb una gran festa

7.06.2017

Núvol celebra cinc anys amb el primer número de la revista, i ho volem celebrar amb vosaltres, mecenes i lectors, que ens heu ajudat tant en aquest projecte. Us esperem dimecres, 14 de juny, a les 19:30h a la Fàbrica Moritz (Ronda de Sant Antoni, 39).

Així és la portada de la primera revista de Núvol | Foto: Ester Roig

Després de l’edició de les obres de Shakespeare, emprenem una nova aventura: fer Núvol en paper. Gràcies a la complicitat de més de 600 micromecenes, hem publicat el primer número de la revista Núvol en paper.

Durant la festa podreu comprar la revista, tocar-la i fullejar-la tant com vulgueu. Els continguts s’organitzen per hashtags i enllaçen al nostre web amb codis QR. A través d’aquests podreu gaudir d’arxius multimèdia. Hi trobareu columnes d’opinió, cròniques, entrevistes, contes, vinyetes… Un bon record del que ha estat Núvol al llarg dels últims cinc anys.

La decisió de llançar una revista al quiosc respon a les demandes insistents de molts lectors que volien llegir Núvol en format físic. A la festa comptarem amb la presència d’autors i figures del món cultural que ens han acompanyat en el nostre periple nuvolaire, els noms dels quals us anirem anunciant aquests pròxims dies. També, per cortesia de Moritz, podreu acompanyar la vetllada amb una cervesa gratis.

Núvol fa cinc anys i ens toca celebrar-ho amb una festa ben grossa. Per descomptat no la volíem fer sense vosaltres. Us esperem dimecres 14 de juny, a les 19:30h a la Fàbrica Moritz (Ronda de Sant Antoni, 39).