Nou projectes d’estudiants de disseny per a l’aprofitament dels aliments

20.04.2017

Sabíeu que tirem 1/3 part dels aliments que produïm? I que tan sols amb la meitat del menjar que llancem podríem alimentar aquell sector de la població que passa més gana? Conscients de la greu problemàtica que aquest model planteja, el FAD (Foment de les Arts i del Disseny), conjuntament amb el Museu del Disseny de Barcelona, ha plantejat el repte a estudiants de disseny de generar solucions per evitar el malbaratament d’aliments en el Workshop “Disseny per a l’aprofitament de aliments”.

Al llarg de 4 sessions repartides entre el 28 de març i el 8 d’abril, els diferents equips seleccionats per al Workshop “Disseny per a l’aprofitament dels aliments” han treballat en el descobriment de la problemàtica, la identificació d’oportunitats, la conceptualització de solucions i la formalització de propostes. Els 15 equips escollits per participar en l’activitat estan formats per 29 alumnes de diferents disciplines i escoles de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya .

Els resultats del taller, que es recolliran en una publicació, es van presentar a l’Auditori del Museu del Disseny en el marc de la jornada de conferències i taules rodones sota el títol “L’aprofitament del aliments: Un camp per desenvolupar solucions des del Disseny”. Podeu veure els projectes resultants del taller en aquest vídeo:

Etiquetes: