Nou cicle de concerts a la Sala Beckett

14.01.2013

La Sala Beckett inaugura demà dimarts el cicle de concerts ‘Els dimarts em sentiràs’, ideat conjuntament amb el segell discogràfic Bankrobber i que oferirà propostes musicals durant aquest primer trimestre de l’any a dos quarts de deu del vespre

Very Pomelo.

Estrenarà el cicle el músic Xarim Aresté, de Very Pomelo en un concert de format reduït i que aposta per la proximitat.  Xarim Aresté veu i guitarra de Very Pomelo oferirà a uns pocs afortunats una dosi de música entusiasta i efervescent. Oriol Rodríguez ha dit de Xarim Aresté i el seu grup: “Trepidant i efervescent revoltim de ritmes i sons: rock, rumba, blues, country, funk, jazz… és el que ofereixen Very Pomelo a “Ràdio Clotxa” –el tercer llarga durada del sextet en menys de tres anys-, demostració que Xarim Aresté, el seu eix creatiu, és un dels talents més inquiets de casa nostra”. I Carla González Collantes, els ha descrit com “un grup de casa nostra, que sap com aixecar-nos els ànims. Són festa i gresca, bon humor i foc a la pena”.

‘Els dimarts em sentiràs’ portaran a l’escenari de la Beckett concerts de proximitat, on els artistes s’integren en l’escenografia dels espectacles teatrals en cartell, i oberts a un nombre de públic molt reduït.

El cicle compta amb la implicació també d’altres segells barcelonins com Chesapik, Sones, The Indian Runners i Foehn.

Trobareu més informació sobre el cicle, aquí.