Névoa canta a la Muntanya de Sal de Cardona

8.08.2014

El proper 9 d’agost, la cantant Névoa (Núria Piferrer) presentarà a les antigues mines de sal de Cardona, a 82 metres sota terra, el seu darrer volum discogràfic The Jamboree Sessions, dins el cicle Nits Màgiques a la Muntanya de Sal que impulsen La Fundació Cardona Històrica i l’Ajuntament de Cardona.

 

Névoa

Névoa és una de les veus més preuades del repertori modern a casa nostra i una de les poques especialistes en el fado portuguès a Catalunya. Després d’una llarga trajectòria actuant a diferents escenaris arreu de Catalunya, amb 7 discs dedicats al món de la cançó i del fado que han recollit les millors crítiques possibles de la premsa especialitzada, el segon dissabte d’agost presentarà a la Catalunya interior, en un marc tan insòlit i incomparable com ho és la Muntanya de Sal de Cardona, el seu darrer treball enregistrat amb el virtuós guitarrista Vicenç Solsona. Dins les entranyes de la terra, ambdós intèrprets ens desglossaran un repertori sense limitacions d’estils ni gèneres, que va de la cançó portuguesa i brasilera, fins a la copla espanyola, el bolero i el jazz.  Un programa variat, exquisit i, talment que els seus artífexs, proveït de màgia i sensualitat.

En acabat el concert s’oferirà una copa de cava i un petit refrigeri als assistents, a fi d’arrodonir gastronòmicament la màgia d’una nit d’estiu feta del maridatge entre exquisidesa musical i bellesa geològica.

Les localitats del concert es poden adquirir fins el mateix dissabte dia 9 d’agost a les 20.00h a l’Oficina de Turisme de Cardona (oficinaturisme@cardona.cat / 93 869 27 98). El preu, que inclou el concert, el trasllat en vehicles especials fins a l’accés de les galeries mineres, l’accés a l’interior de la Muntanya de Sal i el petit refrigeri posterior, és de 20€. La recepció dels assistents al Parc Cultural de la Muntanya de Sal serà a les 20:30h i l’inici del concert a les 21:00h.