Neix Surtdecasa Centre

2.11.2015

Surtdecasa es va expandint en el territori i a partir d’avui, dilluns 2 de novembre, el la Catalunya central —l’Anoia, el Bages i el Baix Llobregat nord— ja tenen secció al portal nacional: Surtdecasa Centre. Amb aquesta nova obertura, ja en sumen vuit.

Anna Zaera i Neus Barberà, fundadores de surtdecasa.cat

Anna Zaera i Neus Barberà, fundadores de surtdecasa.cat

Tal com asseguren els editors del digital, “neix amb la voluntat de vertebrar el territori de l’Anoia, el Bages i el Baix Llobregat nord a través de la cultura”. L’edició, nascuda el 2010 a Terres de l’Ebre “com una petita start-up de tres persones”, Neus Barberà, Anna Zaera i Robert Roig, s’ha convertit en només cinc anys en una empresa amb més de 20 periodistes joves que hi treballen des de les diverses delegacions del territori: Terres de l’Ebre, Camp de Tarragona, Ponent, el Penedès, el Vallès Occidental, Girona, Empordà i, des d’aquest dilluns, Centre.

Surtdecasa Centre, que s’estructura en nou seccions temàtiques —Menjar i beure, Arts, Espectacles, Música, Llibres, Famílies, Entorn, Fires i Festes i Activa’t—, vol “combatre la sobreinforamció que hi ha a internet amb continguts de qualitat i aportar valor afegit” i vol donar prioritat a temes d’autor, únics i exclusius”.